Nordlys i Lauksundet. Foto: Lauksletta overnatting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mølja med nogot attåt

 

 

Lørdag 4. februar fikk vel 40 personer kulturelt påfyll både gjennom magen og ørene.

Da inviterte Nord-Troms Historielag til møljekalas på Lauksletta Overnatting.

I tillegg til blodfersk torsk med lever og rogn, og nydelige kaker til dessert, var også Ernst Isaksen der og holdt foredrag om fisket i Lauksund i gamle dager for en lydhør forsamling.  Meget interessant!

 

 

 

 

 

Under kaffen underholdt Per Bjørkestøl, en dyktig historieforteller, - og latteren satt løst hos tilhørerne.

 

       

 

        

 Ingen tvil om at maten smakte:

 

 

 

 

 

 

Og nydelige kaker til dessert!

 

    

 Marsipankake og Pavlova:)

 

 

 

 

 

 

 

 

ARRANGEMENTER